Overige Informatie

 

Geachte, beste, lieve gast,

Na ruim 22 hele mooie jaren, willen wij u hierbij alvast informeren dat wij in augustus 2009 stoppen met ons restaurant De Bickerij. We hebben u altijd met heel veel plezier als gastheer en gastvrouw een fijne avond willen geven. Het afscheid gaat voor ons dan ook gepaard met een heel dubbel gevoel. Enerzijds verheugen we ons op meer vrije tijd voor elkaar en de (klein)kinderen, maar anderzijds gaan we voornamelijk u als gast en ons restaurant erg missen.

De Bickerij opende haar deuren al op 26 oktober 1986. Een groot aantal van u heeft deze beginperiode meegemaakt en dineert al sinds vele jaren bij ons.  Om te laten merken dat we het zeer waarderen dat velen van u ons al zo lang en trouw bezoeken, willen we hier een leuke actie aan koppelen.

Heeft u onze ‘oudste’ rekening? Maak kans op een gratis diner voor 2!

De gast met de oudste rekening ontvangt een gratis diner voor 2 personen. Deze actie geldt tot 30 juni 2009. Neem voor die tijd uw rekening mee of stuur ons een kopie. We laten u 1 juli 2009 weten of u onze ‘oudste’ gast bent en trakteren u dan graag op een diner voor twee.

We hopen u nog voor augustus 2009 te mogen ontvangen.

Tot ziens en een hartelijke groet,
Restaurant De Bickerij

 

Rob en Sylvia Hallewas