Routebeschrijving

Met de auto

Den Haag/Schiphol
Vanaf Den Haag/Schiphol neemt u de A4 richting Amsterdam en vervolgens de A4 richting Haarlem. Hierna neemt u de A205 richting Haarlem-Zuid/Zandvoort. U volgt de weg tot in Haarlem. Na het passeren van een brug gaat u direct rechts bij de verkeerslichten. U komt nu op het Houtplein.Utrecht
Vanaf Utrecht neemt u de A2 richting Amsterdam. Hierna neemt u de A9 richting Haarlem. Vanaf Hoofddorp neemt u de A4 richting Amsterdam/Schiphol Airport. Na de tunnel neemt u de A9 richting Haarlem. Hierna neemt u de A205 richting Haarlem-Zuid/Zandvoort. U volgt de weg tot in Haarlem. Na het passeren van een brug gaat u direct rechts bij de verkeerslichten. U komt nu op het Houtplein.

Wanneer u Haarlem bezoekt met de auto dan raden wij u sterk aan om uw auto te pakeren bij de pakeergarage bij het frederiksplein te pakeren. Zoals u kunt zien op de plattegrond het Houtplein op loopafstand.


Openbaar vervoer
Het Houtplein/tempelierstraat is een van de middelpunten van het busverkeer in Haarlem. Vanaf het NS-station in Haarlem stoppen bijna alle lijnen zoals bus 70, 140, 50 enz. op het Houtplein.