Rode Wijnen

Prijzen per fles

Springbok Pinotage        € 18,85
SPRINGBOK PINOTAGE De Pinotage is een typisch Zuidafrikaanse druive- soort, die een wijn geeft met een kersen rode kleur, een bouquet dat zweemt naar zoet rood fruit en een vrij stevige, ronde en pittige smaak.    

Coronas        € 18,85
CORONAS Penedés Bodegas Torres Dieprode wijn met een kruidig bouquet waarin ook rijp rood ruit,gemaakt van de Spaanse Tempranillo-druif,aangevuld met een klein deel Cabernet Sauvignon dat hem een krachtige afdronk geeft

Cabernet Sauvignon King Valley        € 22,40
Brown Brothers, Milawa South-East Victoria-Australië Karaktervolle, dieprode wijn met naast het specifieke aroma van cassis een mint-achtige geur heeft die aan Eucalyptus doet denken en de smaak krachtig is en vol met een lange afdronk.

FLEURIE        € 25,65
Georges Duboeuf Fleurie is misschien wel de meest bekende wijn- gemeente in de Beaujolais. Het is een gezellig klein plaatsje dat tegen een wijnberg aanligt en al van verre zichtbaar is komende van de Route Nationale. Fleurie is een mooi diepgekleurde wijn met een rijk bouquet van bosvruchten en met een geconcentreerde, verleidelijke en volzachte smaak, die ook zeer verfrissend is. Ter plaatse noemt men de wijn de ‘koningin’ van de Beaujolais.    

CHATEAUNEUF-DU-PAPE        € 39,50
Château Mont-Redon De wijnstokken in deze grootste wijngemeente van Frankrijk staan in een metersdikke bodem van grote ronde kiezelstenen, ooit stroomgebied van de Rhône. Het is een fonkelend rode wijn, waarin vooral de Grenache-druif een rol speelt met een zwoelgeurend bouquet en een genereuze, krachtige en toch fluweelzachte smaak.